Macaco retalla distàncies al Festival Petit Paradís de Tossa de Mar

Davant de 125 espectadors i espectadores, Macaco ha inaugurat, aquest dissabte, el nou ‘Festival Petit Paradís’ de Tossa de Mar.

Del 31 de juliol al 7 d’agost, l’Església gòtica de Sant Vicenç, a la Vila Vella de Tossa de Mar, esdevé l’escenari d’aquesta nova proposta musical que sota el lema ‘Descobreix el que no t’imagines’ està tenint una magnífica acollida per part del públic perquè diversos concerts ja han esgotat les entrades.

L’auditori de l’Església Vella de Sant Vicenç, per on passaran Macaco, Beth, Ramon Mirabet, Delafé, Clara Gispert, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Elisabeth Roma així com Laura Andrés, es complementa amb un village en l’àmbit del far on els visitants poden gaudir d’una acurada oferta gastronòmica de cuina tossenca i cocteleria que serveixen els restaurants Can Carlus i El Petit de Can Carlus i el Cocktail Bar Canela en Rama, tots tres de Tossa de Mar.

El cantant barceloní, que va esgotar les entrades en el primer dia de posar-se a la venda, ha conquistat al públic tossenc amb “Amor a lo diminuto”, un format sense precedents a la seva carrera amb un trio en acústic.

“Amor a lo diminuto”, l’any 2012, també va ser el títol del llibre més personal de Macaco, amb un recull de textos inèdits de l’artista.

En el seu únic concert a Catalunya aquest estiu, Dani Carbonell, que firma artísticament com a Macaco, ha interpretat cançons en acústic que no sol tocar als festivals.

Les entrades pel Festival Petit Paradís es poden comprar en línia en el web del festival festivalpetitparadis.com o presencialment en un estand que s’ha instal·lat en el Passeig, a l’altura del pàrquing de la platja, que obre de les sis a les nou del vespre.

 

 

  Imatge