Beth estrena ‘Origen’ en un format íntim a Tossa de Mar

El recinte emmurallat de Tossa de Mar, aquest diumenge a la nit, ha viscut una altra nit de luxe amb el concert de la cantant, Beth Rodergas.

En el seu primer concert a la població, la cantant catalana ha pujat a l’escenari de l’Església Vella de Sant Vicenç escortada per un parell de músics per presentar un directe diferent del que està oferint arreu del país dins la seva gira de presentació del seu darrer treball discogràfic ‘Origen’, que va sortir al mercat a finals del mes de març passat.

La cantant i actriu ha barrejat cançons del seu últim àlbum, farcit amb pop en estat pur en català, castellà i anglès, i els seus èxits de sempre.

Els 125 espectadors i espectadores, que han exhaurit totes les localitats, s’han entregat en cos i ànima a l’artista, que va saltar a la fama l’any 2002 participant en la segona edició del famós concurs Operación Triunfo i des d’aleshores ha publicat sis discos.

La pluja també ha afectat, de manera diferent, les dues primeres sessions de festival. Beth ha començat amb uns minuts de retard i Macaco ha hagut d’ajornar una part del concert.

L’organització del festival ha anunciat que Macaco tornarà a actuar a Tossa, aquest dimecres, 4 d’agost, després del concert de Clara Gispert. El festival ha contactat directament amb el públic que va assistir al concert de Macaco per informar-los dels detalls de la segona actuació. 

Fins al 7 d’agost, la primera edició del Festival Petit Paradís presenta un cartell amb la millor música del país. Nits per descobrir i imaginar, en un format íntim i exclusiu, amb Macaco, Beth, Ramon Mirabet, Delafé, Clara Gispert, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Elisabeth Roma així com l’artista tossenca, Laura Andrés.

 

 

  Imatge