Bombolla de complicitat entre Delafé i el públic de Petit Paradís

La primera edició del Festival Petit Paradís segueix deixant empremta en les nits d’estiu de la Costa Brava i en el públic que ha tornat a omplir, aquest dimarts, l’Auditori de l’Església de Sant Vicenç.

La cita ha estat amb Delafé. Óscar D’Aniello, que firma artísticament com Delafé, i la cantant, violinista i guitarrista, Marina Prades, han actuat en el recinte emmurallat de Tossa en un format de duet acústic, molt íntim i proper, jugant amb diferents textures sonores i instruments com la guitarra acústica, violí, xilòfon o percussions.

La parella ha delectat als espectadors i espectadores del Petit Paradís amb les cançons de l’últim disc de la banda barcelonina “Hay un lugar”, i han rememorat èxits com “Lo más bonito del mundo”, "Enero en la playa",  "La primavera" o "Mucho mucho mucho".

L’auditori, una altra nit amb l’aforament complet, s’ha transformat en una bombolla de complicitat i moments de felicitat, on el públic ha fluït amb la poesia i el talent d'uns dels lletristes més personals del país, la força i delicadesa de Maria Prades, assaborint cada paraula, els silencis, les espectaculars vistes sobre el Mediterrani i els colors de la Vila Vella de nit.

Amb Delafé i Maria Prades, el Festival Petit Paradís ha superat l’equador del certamen. Les entrades pels concerts de Clara Gispert, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Elisabeth Roma o Laura Andrés, fins aquest dissabte, 7 d’agost, estan disponibles en el web festivalpetitparadis.com o, cada dia entre les sis i les nou del vespre, en l’estand que s’ha instal·lat en el Passeig de Tossa.

 

 

  Imatge