Cesk Freixas esquitxa de poesia i bona música la Casa de la Paraula

La primera cita del mes d’agost del cicle ‘Esquitxos de Cultura’ de Santa Coloma de Farnes ha estat amb Cesk Freixas.

El poeta, cantant i compositor de Sant Pere de Riudebitlles, a la comarca de l’Alt Penedès, ha delitat als espectadors i espectadores amb les cançons del nou disc ‘Memòria’, que conformen deu talls amb arranjaments acurats i detallistes de Victor Nin, el virtuós guitarrista que l’acompanya des dels primers compassos de la seva carrera musical.

Geògraf de formació, Cesk Freixas ha evocat a ‘Memòria’ tota la maduresa poètica, l’essència d’un so més càlid i proper així com l’experiència de disset anys damunt dels escenaris, un trajecte que l’ha situat com un referent de la cançó d’autor del país.

Freixas ha fet volar temes com “Divisa” amb versos de Joan Salvat-Papasseit, “Quan no abrigui aquest món”, “Una pluja sense fi”, “Ma llibertat” o “Voler l’impossible”

Durant el mes d’agost, la Casa de la Paraula acollirà un parell de concerts de petit format més dins la programació del cicle d’estiu ‘Esquitxos de Cultura’ que vol apropar diferents vessants de la cultura a la ciutadania.

Sempre en dimecres, a partir de quarts de deu del vespre, l’11 d’agost actuarà l’agrupació musical ‘Marala’ i, el 18 d’agost, Pol Cruells, baixista d’Els Amics de les Arts.

El dia a dia de tota la programació i les entrades es poden trobar a la web de cultura de l’Ajuntament.

 

 

  Imatge