Joan Miquel Oliver celebra els 15 anys de Surfistes a Tossa

Al costat de  Xarli Oliver a la bateria i Jaume Manresa als teclats, l’artista de Sóller, Joan Miquel Oliver, ha amarrat la seva gira de commemoració de 15 anys de Surfistes en càmera lenta, en el Petit Paradís de Tossa de Mar.

El cantant mallorquí, de l’any 1999 fins a l’any 2013, també va liderar una altra banda mítica de Ses Illes, Antònia Font, que ha anunciat el seu retorn per l’any vinent.

Guitarrista, compositor, poeta i cantant, Joan Miquel Oliver, nascut l’any 1974, ha desplegat sobre l’escenari un trosset del seu infinit repertori, que l’artista converteix en fantasia, màgia, divertiment i instants de pura felicitat enmig del paradís.

El festival tossenc continuarà fins dissabte a la nit. Aquest divendres, pujaran a l’escenari de l’Església Vella, Rita Payés i Elisabeth Roma. Filla i mare regalaran al públic cançons que han tatuat a les seves vides. I el talent local serà el protagonista de l’última nit en el paradís amb l’actuació de Laura Andrés, que pintarà de blanc l’auditori el recinte emmurallat de la seva vila natal.

 

 

  Imatge