La pianista Laura Andrés posa el colofó final al Festival Petit Paradís

El Festival Petit Paradís de Tossa de Mar s’ha vestit de llarg per acomiadar l’edició 2021.

El concert d’aquest dissabte ha estat una cita amb les emocions a flor de pell.

La pianista sabadallenca, Laura Andrés, que va viure un temps a Tossa, ha presentat a casa la seva gira i el seu primer treball en solitari, #blanc.

La carrera d’Andrés és molt polièdrica. És professora de musica i pianista a l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de l’any 2017, ha estat professora en diverses edicións d’Operación Triunfo a Televisió Espanyola. Ha estat pianista i ajudant de direcció musical en companyies com Dagoll Dagom i La Cubana. Va acompanyar a la cantant Shakira en la presentació del seu treball “El Dorado” i, també, ha fet incursions en el món de la publicitat.  

Aquest dissabte, amb totes les entrades exhaurides, la compositora, molt propera al públic on hi havia familiars, amics i coneguts,  ha desencadenat un viatge interior a les emocions més profundes.

Una invitació a buscar aquest espai blanc creatiu que tots tenim i que sovint menystenim.

Andrès ha obert el concert amb una improvisació dedicada exclusivament a Tossa. I també ha presentat un parell de temes nous.

Durant el concert, la pianista també ha compartit amb el públic frases i contes inspiradors.

Una darrera nit de festival que ha servit per posar negre sobre blanc i concloure que ha estat una primera edició molt exitosa.

Des de l’Ajutnament també es mostren molt satisfets amb el resultat.

La primera edició del Festiva Petit Paradís s’ha allargat del 31 de juliol al 7 d’agost amb les actuacions de Macaco, Beht, Ramon Mirabet, Delafé, Clara Gispert, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Elisabeth Roma així com Laura Andrés. Una oferta musical que s’ha complementat amb un village en la zona del far on els visitants han pogut gaudir d’una acurada proposta gastronòmica de cuina tossenca i cocteleria. Nits plenes de glamur, bona companyia i estrelles a Tossa de Mar, que tot l’any, és un petit paradís.

 

 

  Imatge