Marala fa brollar ‘A trenc d’alba’ a Santa Coloma de Farners

Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, el trio Marala, han actuat, aquest dimecres al vespre, en el cicle ‘Esquitxos de Cultura’ de Santa Coloma de Farners.

Tres dones músiques i compositores que han presentat les cançons d’”A trenc d’alba”, el seu debut discogràfic, que va sortir publicat l’any passat amb composicions pròpies i amb diverses col·laboracions.

Una formació que veu d’arrels i tradicions musicals diferents perquè la Selma Bruna és catalana, Sandra Montfort és valenciana i Clara Fiol és mallorquina.

Les veus de Marala han acaronat el públic farnesenc amb cants ancestrals, lletres actuals, aires mediterranis, poemes musicats, cants de batre, tonades sefardís i laments de guerra, crítica social i alens femenins.

Un directe de veus, guitarres i percussió on tots els instruments passen per totes les mans sobre l’escenari i, en alguns trams del concert, les veus sonen nues.

La pròxima cita amb ‘Esquitxos de Cultura’ a la Casa de Paraula serà el dimecres, 18 d’agost, amb Pol Cruells, membre d’Els Amics de les Arts, que presentarà ‘Fanzín’, el cinquè treball del baixista. Serà una sessió de Folk mediterrani d’autor.

 

 

  Imatge