La cantant de Sant Hilari, Marta Frigola, talent de cap a peus

La cantant de Sant Hilari Sacalm, Marta Frigola, per segon any consecutiu, ha tornat a pujar a l’escenari de les Nits a la Fresca de la seva vila, que se celebren els mesos de juliol i agost en els Jardins de Can Rovira.

Nascuda l’any 1994, la seva passió per la música li ve de ben petita gràcies a la discoteca del seu pare que escoltava, dia si dia també, a casa. De formació autodidàctica, combina el cant i la guitarra.

Amb l’objectiu de gaudir i fer gaudir al públic, el seu acústic s’eixampla des de la producció pròpia fins als artistes més internacionals i aclamats de tots els temps que l’han influenciat com Bob Dylan, Nina Simone, Elton John, Marron 5, Eagles o Patti Smith.

El directe acústic d’aquest dijous, d’un parell d’hores de durada, ha barrejat versions i composicions pròpies, abraçant diversos estils com el pop-rock, blues o folk.

Els concerts de Nits a la Fresca en els Jardins de Can Rovira han tornat a ser un gran èxit.

El cicle de Nits a la Fresca forma part de la rica programació estival de la capital de les Guilleries.

La programació 2021 l’han format quatre concerts i una sessió de monòlegs al juliol i un parell de concerts més a l’agost. Sempre, amb entrada gratuïta i talent de proximitat.

 

 

  Imatge