Remei de Ca la Fresca i Jetlack tanquen ‘Notes d’Aigua’ d’Arbúcies

La música de km.0 ha estat la protagonista de la cloenda del cicle musical d’estiu ‘Notes d’Aigua’ d’Arbúcies.

Les formacions Remei de Ca la Fresca i Jetlack, ambdues arbucienques, han actuat, aquest diumenge al vespre a Can Cassó.

Des de les profunditats del Montseny la Xantal, l'Artur, la Martina, el Iago i el Víctor, de Remei de Ca la Fresca proposen al públic un aquelarre de poesia, barreja d’estils i bones vibracions que no deixen a ningú indiferent.

Jetlack és un grup de música que interpreta versions de diferents grups i artistes de l’escena catalana, espanyola i internacional. Des de l’any 20216, pugen als escenaris per amenitzar a públic de totes les edats amb un repertori d’èxits de diferents èpoques i estils amb arrels en el pop, rock, funk i blues.

Amb el doble concert d’aquest diumenge s’ha posat punt final a ‘Notes d’Aigua 2021’. El balanç de l’Ajuntament és molt satisfactori.

La programació d’enguany l’han format, al juliol, un concert de cobla i veus de La Selvatana i, durant la primera quinzena d’agost, la vetllada d’aquest diumenge amb Jetlack i Remei de Ca la Fresca i l’espectacle musical ‘Dindirindín! Una Follia Musical’.

 

 

  Imatge