Folk mediterrani d’autor a “Esquitxos de Cultura” amb Pol Cruells

El baixista, compositor i cantant de Sabadell, Pol Cruells, ha posat la cirereta a la programació musical de la segona edició del cicle “Esquitxos de Cultura” que organitza la regidoria de Cultura de Santa Coloma de Farners.

Pol Cruells des de l’any 2010 combina un projecte en solitari amb la faceta de baixista dels Amics de les Arts i col·laboracions amb altres artistes.

Aquest dimecres, en els jardins de la Casa de Cultura de Santa Coloma, ha presentat el seu darrer llançament discogràfic ‘Fanzín’, que va publicar l’any 2019, el quart de la seva carrera. L’any 2011 va debutar amb ‘Passeu, passeu’, un parell d’anys després va tornar amb ‘Casa i vent’ i l’any 2015 va iniciar una nova etapa amb el segell discogràfic independent ‘Segell Microscopi’ amb el qual també ha publicat ‘Fanzín’.

Una cita dels colomencs i colomenques amb la millor cançó d'autor, folk mediterrani i folk-rock anglosaxó.

Cesk Freixas i Marala també han actuat a Esquitxos de Cultura amb una magnífica acollida per part del públic.

 ‘Esquitxos de Cultura’ va començar l’any passat amb l’ànim de salvar i fer costat al sector cultural, molt afectat per la pandèmia. La programació està formada per concerts, teatre, literatura, art, dansa i fotografia, itineraris poètics i patrimonials, sardanes i exposicions. El cartell compta amb la participació d’artistes professionals i semiprofessionals amb un denominador comú: la proximitat.

Tota la programació es pot consultar en el web de cultura de l’Ajuntament.

 

 

  Imatge