Tot a punt per la 13ena Fira del Senglar d'Osor

Aquest proper diumenge dia 10 Osor celebrarà un dels esdeveniments més emblemàtics de la vila: la Fira del Senglar. Els preparatius de l'esdeveniment s'inicien el mes de novembre per poder culminar aquest mes d'abril.

L'organització ha introduït enguany algunes novetats. La més destacada és la tirolina de 200 metres que sobrevolarà la riera d'Osor i passarà per sota el pont per finalitzar el seu recorregut uns metres més enllà.

Els tastets de senglar cuinats per 23 àvies d'Osor es podran gaudir a la plaça Catalunya a partir de dos quarts de dues del migdia.

L'obertura de la Fira anirà a càrrec de Martí Gironell que a dos quarts d'onze del matí a la Plaça de la Vila donarà per inaugurada la tretzena edició de la Fira del Senglar.

Durant el matí també es realitzaran altres activitats com una visita guiada pels punts d'interès del poble o una exhibició de vols d'au rapinyaires al pati de l'Escola de la Vall d'Osor.

Enguany el nombre de parades instal·lades al c/Major creixerà, arribant a la setantena. Amb aquesta edició es pretén donar un nou impuls a la Fira.

Després del dinar de caça a l'arbreda de la piscina on es podrà escollir entre carn variada amb mongetes o bé estofat de senglar, a la tarda al passeig de la Font del Borrell tindrà lloc un espectacle de dansa aèria. El punt i final a la fira el posarà Cesk Freixas amb un concert a la plaça de la Rectoria.

previafiradelsenglar