Cop final a les ‘Sardanes d’Estiu 2021’ de Santa Coloma

La cobla la Flama de Farners ha tocat els últims acords del cicle de Sardanes d’Estiu 2021 coincidint amb l’última setmana d’agost.

Durant nou setmanes consecutives, cada dilluns, de les deu fins a la mitjanit, la Plaça Farners ha esdevingut el punt de trobada dels amants de la dansa més bella de totes les danses que es fan i es defan, cèlebre frase que va fer de la sardana el poeta, Joan Maragall.

Els participants assisteixen a l’audició per a gaudir de l’ambient, passar les nits d’estiu a la fresca, escoltar l’agrupació colomenca en directe i fer una mica de tertúlia mentre consumeixen a la rotllada de taules dels establiments de la plaça.

A diferència de l’estiu 2020, quan les restriccions de la Covid no permetien ballar-les, enguany, la normativa ha estat permissiva respectant la limitació de vint-i-cinc balladors i balladores en una rotllana, que tothom portés la mascareta posada, el rentatge freqüent de mans i es respectés la distància d’1,5 metres entre rotllanes.

Davant aquest nou escenari, moltes balladores i balladors de totes les edats s’han animat a tornar a sortir al cor de la plaça per unir-se a la rotllana i dansar al so de la cobla.

Per la regidora de Cultura, Mireia Mitjavila, ha tornat a ser un èxit i una mostra de la vitalitat social i cultural de la sardana.

La campanya de les ‘Sardanes d’Estiu’ s’ha emmarcat dins la campanya de propostes culturals ‘Esquitxos de Cultura’.

 

 

  Imatge