‘Tornada a les aules’ amb Muralla Òptica, el millor assessorament i promocions

‘Tornada a les aules’ amb Muralla Òptica, el millor assessorament i promocions

Amb la tornada a l’escola, hem de prestar la màxima atenció a la salut visual dels nostres fills.

De setembre a juny, desafiaran nous reptes i adquiriran nous coneixements constantment, i els seus ulls són una eina fonamental en el procés d'aprenentatge per aconseguir tot allò que es proposin, en un entorn saludable i feliç. La qualitat de la visió pot condicionar els resultats acadèmics i l’assoliment dels objectius, per tant, cal tornar a les aules sense assignatures pendents.

A Muralla Òptica, fa molts anys que cuiden de la salut ocular de tots els membres de la família i saben que la salut visual d’infants i joves requereix la màxima atenció de mares i pares.

TDV - Sónia Puértolas – mare i clienta de Muralla Òptica

A Muralla Òptica, les famílies disposen dels millors professionals i assessorament. I àmplia selecció d'ulleres, serveis i promocions. També són distribuïdors oficials d'ulleres Nano, unes ulleres especials per a nens i nenes que són graduables, indestructibles, segures i còmodes, amb talles que van dels 0 als 14 anys.

Els clients de Muralla Òptica, a més, disposen de diversos avantatges exclusius com revisions optomètriques, servei de contactologia, assessorament visual estètic, servei de manteniment gratuït i servei d'audiologia.

Ja teniu en marxa la nova campanya de Muralla Òptica ‘Tornada a les aules’ en els més de quinze establiments que Muralla Òptica té al vostre servei a les comarques de Girona i Barcelona.

Ah! I presentant la targeta de La Selva TV aconseguireu un 10% de descompte addicional al 50% que ja fan a la botiga. Demaneu-la al vostre establiment més pròxim o posant-vos en contacte amb la Selva TV

 

tornadaalesaulesmuralla2021

 

  Imatge