900 participants en la 7a cursa del Pa amb Tomàquet

La Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners s’ha celebrat entre dissabte i diumenge combinant esport, natura i nutrició.

En aquesta setena edició, s’ha assolit una xifra similar de participants respecte dels últims anys, un fet que demostra que l’esdeveniment està completament consolidat i ha fidelitzat a esportistes amateurs i d’elit.

Després de la cursa infantil de dissabte, aquest diumenge al matí s’han disputat les proves principals, en tots els casos respectant els protocols relacionats amb la Covid.

La modalitat estrella és un trail de 21 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu. També hi ha un traçat més suau, la modalitat Express, de 12 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu.

Finalment, es fa una marxa popular. 8 quilòmetres amb 200 metres de desnivell positiu a l’abast de tothom i que no està cronometrada.

Tots els participants han sortit esglaonadament del Parc de Sant Salvador.

La Cursa del Pa amb Tomàquet pure trail, que organitzen l’empresa Fast Competició i l’Ajuntament, s’ha convertit en un esdeveniment esportiu i lúdic de referència perquè es desenvolupa en un entorn de natura i muntanya on els corriols, les visites i diversos espais d’interès fan que sigui una proposta espectacular.

A banda de ser una gran diada esportiva, la Cursa del Pa amb Tomàquet acaba essent un esdeveniment que dinamitza altres sectors econòmics i turístics de la capital selvatana i rodalia perquè l’activitat, en total, segons càlculs de l’organització, mobilitza unes 3.000 persones en total.

 

 

  Imatge