L’exitós programa de televisió ‘Tot plegat’ a la Selva TV

El programa d’entreteniment i entrevistes, Tot Plegat, a partir d’aquesta temporada s’emetrà a la Selva TV. L’espai setmanal s’ha convertit en un referent pels teleespectadors i teleespectadores per les entrevistes a destacades personalitats del país i el seu to amè i familiar.

La Selva TV enceta la temporada 2021-2022 amb una gran estrena: l’emissió de la quarta temporada de l’exitós programa ‘Tot Plegat’.

Aquest dimarts, coneixerem les principals novetats, continguts i nous col·laboradors de l’espai i ja podem avançar-vos que, en el segon programa, visitarà l’estudi de ‘Tot Plegat, la periodista, Mònica Terribas.

L’audiència podrà seguir setmanalment el programa a la Selva TV perquè NOSOLOMEDIA, l’empresa propietària de la Selva TV, ha adquirit els drets d’emissió de l’aclamat espai televisiu que presenta Carles Couso juntament amb diferents col·laboradors i col·laboradores.

 “Tot Plegat” s’emet de setembre a juny en l’horari de màxima audiència.

Va començar a la ràdio els caps de setmana com un joc entre amics. Arran del seu èxit i després d’un parell de temporades en la peixera de Ràdio Tossa, l’equip fer el salt a la televisió local i a les xarxes socials.

El programa es podrà visionar a la Selva TV, setmanalment, a partir del dimarts.

Havent superat els cent programes en la temporada passada, cada setmana, l’equip de ‘Tot Plegat’ enganxen i fidelitzen a més audiència amb un còctel addictiu d’actualitat, informació de proximitat, connexions telemàtiques i reportatges, entrevistes i participació ciutadana. Una quarta temporada que arriba carregada de novetats amb noves seccions, col·laboracions i fitxatges.

Amb la incorporació de ‘Tot Plegat’ a la graella de la Selva TV, NOSOLOMEDIA segueix ampliant la seva oferta televisiva amb el repte d’oferir a la seva audiència una programació diversificada, al servei de la ciutadania, entitats i institucions, explicant l’última hora i el dia a dia de l’actualitat comarcal, que combini la informació i l’entreteniment, i segueixi consolidant la Selva TV, dins i fora de la comarca, com el referent comunicatiu audiovisual de la Selva.

 

 totplegatalaselvatv2

  Imatge