Festa Major a Riudellots de la Selva fins al 3 d’octubre

Els actes de la Festa Major 2021 començaran aquest dissabte i la festa està assegurada, dia i nit, fins al diumenge 3 d’octubre.

Els riudellotencs i riudellotenques s’esperen la Festa Major d’enguany amb més ganes de mai perquè, l’any 2020, per culpa de la Covid, van quedar-se sense.

L’Ajuntament, la Comissió de Festes i les entitats han preparat una programació adaptada a la normativa de seguretat de la pandèmia. Encara que no serà com les Festes Majors d’abans de la Covid, s’ha fet un gran esforç perquè s’hi assembli al màxim.

A partir d’aquest dissabte, 25 de setembre, la venda d’entrades s’obre a tothom fins al dia abans de cada activitat.

Com que l’any passat, no es va poder escollir la figura de l’Hereu i la Pubilla 2020, enguany, el concurs serà especial i es triaran dos hereus i dues pubilles. La votació està oberta fins al 3 d’octubre en el web votacions-riudellots.cat. Només poden votar els habitants de Riudellots.

El programa inclou una gran diversitat de propostes per a totes les edats. S’han programat espectacles infantils, concerts a la carpa, sardanes, havaneres, orquestres de renom, activitats esportives i de lleure, exposicions, la lectura del pregó amb la mediàtica actriu Judit Martín o un espectacle pirotècnic que clourà la Festa Major el primer diumenge d’octubre.

 

 

  Imatge