L’espectacle del Rally Costa Brava Històric a Santa Coloma

Santa Coloma de Farners s’està convertint en una de les seus habituals dels diferents ral·lis que se celebren a les comarques gironines.

Aquest dissabte a la tarda, la capital de la Selva ha rebut la vuitantena de vehicles que han participat en el dissetè Rally Costa Brava Històric.

Els equips inscrits han arribat a Sant Coloma per la carretera C-152 provinents de Brunyola. Després de travessar el Carrer Sant Sebastià, el Pg. Sant Salvador i el Passatge de l’Ajuntament, a la Plaça Primer d'Octubre els esperava una zona d’assistència.

A la sortida de la Plaça Primer d’Octubre també s’ha habilitat un control de pas, just abans de la cruïlla amb la Carretera de Sant Hilari.

Una nova oportunitat per veure a casa el gran espectacle del motor.

El XVIII Rally Costa Brava Històric de Regularitat per a clàssics també ha estat una prova classificatoria per al FIA Trophy for Historic Regularity Rallies. Els participants han hagut de completar un recorregut de 1.000 quilòmetres i 23 trams de Regularitat, amb un pròleg i les etapes de divendres i dissabte. Un programa que l’ha convertit en un dels millors Rallyes de Regularitat d’Europa.

 

 

  Imatge