Trobada de coordinadors territorials de l'ANC a Riudellots

Aquest passat divendres va tenir lloc a la sala d'actes de Riudellots de la Selva la trobada de coordinadors de les assemblees territorials de les comarques gironines de l'Assemblea Nacional de Catalunya.

En la reunió es van presentar les línies de treball que té en marxa l'ANC. Els eixos d'actuació són el procés constituent, l'assoliment d'una majoria social independentista i la mobilització popular.

L'exposició va anar a càrrec de Joan Carles Bonet, Anna Pérez i Josep Sabaté, representants tots 3 del secretariat nacional.

L'assemblea general ordinària de l'ANC que es celebrarà aquest diumenge a Manresa ha de servir per aprovar i ratificar el full de ruta i les línies de treball que es van exposar divendres a Riudellots. Ben aviat també han de tenir lloc les eleccions al secretariat nacional.

El procés constituent, tal i com el propi Bonet va exposar, ja s'esta duent a terme a través de plataformes com Reinicia que aglutina diferents entitats i sectors. Des de diferents àmbits s'està treballant per establir la metodologia a seguir per encarar amb garanties el procés constituent. Aquesta primera fase ha de servir per assolir una majoria social independentista que doni lloc a la mobilització popular.

A Riudellots de la Selva l'Assemblea Territorial de Riudellots per la Independència ha participat activament en les darreres mobilitzacions en motiu de l'11 de setembre organitzades per l'ANC. Cal destacar, però, la Via Catalana del 2013 que va passar per Riudellots i la campanya de divulgació portada a terme per la consulta del 9-N.
trobadaancriudellots