Gran èxit de la 13ena Fira del Senglar

Aquest diumenge Osor ha celebrat la tretzena edició de la Fira del Senglar. La jornada s'ha iniciat amb un esmorzar de caça a l'arbreda de la piscina. Poc després Martí Gironell inaugurava oficialment la Fira a la Plaça de la Vila.

L'acte ha continuat amb una cantada de la Coral Rosor que ha donat pas al bateig del primer capgròs del poble: en Barrina. Per celebrar-ho, els gegants d'Anglès han acompanyat en Barrina en un cercavila pel carrer Major.

Una de les activitats que més expectació ha despertat ha sigut la tirolina de 200 metres que sobrevolava la riera d'Osor. Durant tot el matí tot tipus de públic s'ha atrevit a passar per sota el pont per aterrar uns metres més enllà. Al migdia l'atenció s'ha concentrat en els tastets de senglar cuinats per les àvies d'Osor, que han ofert cinc centes racions de menjar, exhibint una gran varietat de receptes i maneres de cuinar la carn de senglar.

El bon temps ha acompanyat i això s'ha traduït en una gran afluència de públic que ha gaudit de les diferents activitats programades com la visita guiada pels punts d'interès turístic d'Osor o l'exhibició de vol d'aus rapinyaires. El dinar de caça a l'arbreda ha aplegat un gran nombre persones que han pogut degustar l'estofat de senglar.

L'èxit d'enguany estimula a l'organització a pensar en novetats de cares a l'edició de l'any vinent.

A la tarda, activitats com l'espectacle de circ o el de dansa aèria al passeig de la Font del Borrell han atret l'atenció del públic. El punt i final a la fira l'ha posat Cesk Freixas acompanyat per Víctor Nin amb un concert a la plaça de Catalunya.

13enafiradelsenglar