Tossa de Mar es mou pel càncer amb 357 participants

Tossa de Mar ha estat, aquest diumenge, una de les seus de la cursa i marxa solidària ‘Run4Càncer’, una iniciativa que vol aconseguir fons per a promoure projectes i serveis que millorin la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies.

Al voltant del Dia Mundial contra el Càncer, que es commemora el 4 de febrer, la Fundació Oncolliga organitza diverses activitats, entre les quals hi ha la multitudinària cursa.

A Tossa, la sortida està situada davant del Parc de Bombers. Enguany, s’han sumat a la iniciativa una dotzena de poblacions que compten amb delegacions locals de l’Oncolliga.

Una activitat que està plenament consolidada a la vila tossenca i que, any rere any, reuneix a grans i petits al voltant de la causa.

Complint les mesures Covid, enguany s’ha pogut recuperar el format presencial de la ‘Run4Càncer’. L’any passat es va ajornar fins a l’abril i es va dur a terme de manera virtual per culpa de les restriccions vinculades a la pandèmia.

Totes les curses han començat a les deu del matí.

Els participats poden triar entre dos recorreguts aptes per a totes les edats amb dues distàncies diferents: cinc quilòmetres i deu quilòmetres.

Cada participant ha fet un donatiu de 10 euros i els diners es destinaran a projectes i serveis per ajudar en els malalts i les famílies afectades per la malaltia.

L’organització ha obsequiat en els i les participants amb  una motxilla o una samarreta commemorativa. I s’ha repartit esmorzar.

 

  Imatge