Finalitzen els tallers FADE_LAB

El taller de funcionament i principis bàsics de drons ha posat punt i final al cicle de tallers FADE_LAB que s'ha organitzat per primera vegada aquest any. Des de fa 3 mesos, s'han realitzat sis tallers a les Escoles Velles del Pasteral.

El FADE_LAB és una proposta formativa inèdita a la comarca de la Selva. Amb la voluntat d'acollir des de professionals fins a principiants sense coneixements previs.

Els sis tallers organitzats pel FADE_LAB s'han convertit en un referent per a tots aquells interessats en les noves tecnologies. Gent de tota la comarca s'ha desplaçat fins a les Escolles Velles del Pasteral per perfeccionar o aprendre en diferents camps de les últimes tendències en tecnologia i amb disciplines com el programari lliure, l'audiovisual, el disseny, el mapping, o l'electrònica. El FADE_LAB neix de la voluntat d'articular les xerrades, performances i tallers que aquests últims anys ha generat el Festival d'Art Digital i Electrònica de la Cellera de Ter.

Està previst que el setembre es reprengui el FADE_LAB. Abans, però, tots els amants de la ciència i la tecnologia aplicades a la creació artística tenen una cita del 28 de juny al 2 de juliol a la Cellera de Ter, el motiu: la vuitena edició del FADE.

 

tallersfadelab