L’alcalde de Santa Coloma de Farners atén la ciutadania en directe a Instagram

Des del mes de desembre, el batlle de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, atén en els veïns i veïnes de la ciutat a través de l’Instagram de l’Ajuntament.

La transmissió en temps real ‘Instagram Live’ és un recurs al qual es pot accedir a través de l’Instagram Stories.

Durant una hora aproximadament, l’alcalde es connecta en directe a través de la popular plataforma per respondre les preguntes i dubtes dels colomencs i colomenques. Uns dies abans de la trobada, l’Ajuntament anuncia la data perquè la població pugui començar a plantejar-li les consultes que consideri adients.

 

La darrera edició de l’InstaLive s’ha dut a terme aquest dimecres. El nou canal de comunicació amb el govern de la ciutat es va estrenar abans de Nadal i la següent va tenir lloc després de Festes. Sempre es fan en dimecres i comencen a les set de la tarda.

La ciutadania pot interactuar amb el batlle en directe i, un cop s’acaba, la trobada es pot recuperar en el mateix compte d’Instagram del consistori. La intervenció de l’alcalde queda publicada permanentment perquè la població que tingui interès a escoltar les explicacions de l’alcalde pugui recuperar els temes tractats quan ho desitgi.

Una iniciativa que neix de la necessitat de continuar estrenyent el contacte amb la ciutadania, integran les noves eines socials i tecnològiques a la gestió comunicativa institucional, informar amb transparència i fomentar la participació.

 

Els usuaris i usuàries s’identifiquen en el xat amb el seu perfil de la plataforma, que pot ser un nom real o anònim.

La majoria dels participants aborden qüestions relacionades amb la seguretat i el civisme.

 

L’alcalde també agraeix la participació dels colomencs i colomenques i es mostra gratament satisfet amb el gran interès que ha despertat aquesta nova proposta que, entre les sessions de desembre i gener, supera les 1.600 reproduccions.

 

 

  Imatge