La carretera de Tossa fins a Sant Feliu dins el “Gran Tour” turístic de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme, l’organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya que s’encarrega de dur a terme les polítiques de promoció turística, ha creat el “Grand Tour de Catalunya”.

Un viatge ple de viatges com a producte turístic en format ruta per recórrer tot Catalunya amb vehicle i en diferents dies, descobrir els seus principals atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics, així com conèixer l’entorn, la gent, els costums i les tradicions.

El  "Grand Tour" de Catalunya inclou fins a 33 carreteres considerades d'interès paisatgístic, amb poc trànsit i per gaudir amb calma, segons l'Observatori del Paisatge de Catalunya.

Entre aquestes vies hi ha la carretera GI-682, l’emblemàtica carretera de corbes que uneix Sant Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar amb fantàstiques vistes i paisatges on el Mediterrani es fon amb l’Espai Natural Protegit del Massís de Cadiretes, miradors impressionants o cales i platgetes encantadores.

 

L’Ajuntament tossenc es mostra molt satisfet amb la seva inclusió, perquè representa una nova oportunitat de projectar els encants de Tossa i de la Costa Brava nacional i internacionalment i potenciarà l’arribada de nous perfils de visitants.

 

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut dissenyat seguint les bases del model turístic sostenible. Un turisme distribuït de forma equilibrada per tot el territori, diversificat i de qualitat, que permet descobrir la destinació durant tot l’any.

 

El Grand Tour de Catalunya ha estat el fruit d’una tasca de desenvolupament cooperatiu amb la participació de l’Agència Catalana de Turisme, la Direcció General de Turisme (DGT), que inclou la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i els diferents els patronats de Turisme de les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com Foment Torisme Val d’Aran i Turisme de Barcelona.

 

 

  Imatge