The Soul of Sound estrena l’Arbsons 2022 d’Arbúcies

Arbúcies ha viscut, aquest diumenge a la tarda, una doble estrena.

Primer, perquè s’ha donat el tret de sortida de la nova temporada del cicle Arbsons. I, el segon motiu és que la formació The Soul of Sound, ha debutat a l’escenari arbucienc de la Llar de Jubilats en format de trio.

 

The Soul of Sound ha funcionat fins ara com a duet. I aquest 2022 s’ha transformat en un trio que integren el percussionista gironí, Edgar Massegú, Mia Báez a la veu i l'arbucienc Jesús Torrent a la guitarra.

Junts interpreten un repertori elegant i màgic amb una selecció d’èxits de figures de primera línia com Etta James, Ray Charles, Amy Winehouse o Lluís Llach.

 

La cartellera de l’Arbsons, que organitza l’Ajuntament amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, inclou un parell de propostes més al març. El dia 6 amb l’Associació Balada del Sabater d'Ordis. I el 20, un concert amb Laia Frigolé a la veu i la pianista Lamia Bensmail que porta per títol Descobrint la cançó del segle XX.

 

Les entrades es poden aconseguir a un preu de cinc euros a la plataforma de venda d’entrades Codetickets o, presencialment, a la Gabella. Els alumnes de l’Escola de Música paguen una tarifa reduïda de 3 euros.

 

 

  Imatge