L’Ateneu La Concòrdia de Tossa organitza activitats obertes a tothom

La Concòrdia, és un Ateneu de gestió comunitària que està situat al carrer Sant Antoni, 5, de Tossa de Mar.

Cada mes organitza diverses activitats gratuïtes i obertes a tothom com concerts, tallers, exposicions, trobades de Jam session, sessions de poesia i més.

Aquest dissabte, l’escenari de La Concòrdia ha fet un viatge al millor pop internacional femení dels anys 90 i 2000. Un concert de versions i cançons de collita pròpia que han interpretat la cantant, compositora i guitarrista de Llambilles, Tona Gafarot, i el reconegut bateria de la Bisbal d’Empordà, Toni Molina.

 

El públic ha vibrat amb èxits d’Alanis Morissette, The Cranberries, Meredith Brooks, Amy McDonald, Natalia Imbruglia, No Doubt, 4 Non Blondes o Britney Spears.

El col·lectiu d’artistes que gestiona l’ateneu i l’Ajuntament es mostren molt satisfets de la bona acollida que té la programació.

 

L’Ateneu La Concòrdia es va inaugurar el 17 de setembre de l’any passat, després que l’Ajuntament i el Bisbat, acordessin la cessió de l’edifici de l’antic Casal Parroquial al municipi els pròxims vint anys. El consistori va fer-hi algunes reformes per adequar-lo i es va posar en marxa la programació de l’ateneu.

La pròxima activitat serà una nova sessió del cicle dedicat a la poesia ‘Poesia Micro Obert’. Tindrà lloc el dissabte, 26 de febrer, a partir de les set de la tarda.   

 

 

  Imatge