Santa Coloma de Farners torna a celebrar el Carnestoltes

Més de 600 persones, prop d’un centenar desfilant, han participat aquest dissabte a la tarda, a la rua de Carnaval de Santa Coloma de Farners.

A conseqüència de la sisena onada de la Covid, el nombre de colles inscrites ha estat inferior. A l’edició de l’any 2020 van ser una vintena de grups i 900 figurants.

 

Un parell de colles locals i una altra d’Aiguaviva han volgut mantenir viva l’essència de la tradicional rua diürna colomenca.

Les colles han sortit a les quatre de la tarda del pavelló dels Saioners per acabar al de la Nòria.

Colomencs i colomenques de totes les edats han vist desfilar un parell de carrosses i tres comparses inspirades, principalment, en personatges familiars ben coneguts gràcies al món del cinema i dels contes.

Del municipi han participat el Centre Ocupacional Santa Coloma de Farners – Fundació Astres disfressats de personatges de la mítica pel·licula ‘Mary Poppins’.

 

I un nombrós grups de gats i gates, colomencs i colomenques, de totes les edats, que tampoc s’han volgut perdre la cita carnavalesca fent balls, gresca i animant al públic que els ha seguit durant el recorregut.

I del municipi d’Aiguaviva, han desfilat a  la capital de la Selva, més d’una vintena de personatges d’una altra pel·licula de Disney ‘Alícia en el País de les Meravelles’.

 

La desfilada, que ha sortit del carrer Sorrai, passant pels carrers Joan Riera Gubau, carretera dels Banys, carrer Sant Sebastià, passeig Sant Salvador i carrer Pere Costa, s’ha acabat amb xocolatada, música i el lliurament de premis.

 

 

  Imatge