Jornada de portes obertes al Parc Mediambiental de la Selva

Aquest passat dissabte s'ha celebrat la segona jornada de portes obertes al Parc Mediambiental de la Selva. L'objectiu és apropar aquest espai a tots els ciutadans de la comarca, donar a conèixer les seves funcions i les tasques que s'hi realitzen.

Una de les activitats que ha despertat més interès ha sigut la roda de visites a la planta de compostatge, que ha permès comprendre quin és el procés i tractament de les nostres deixalles fins a obtenir compost.

Altres activitats que s'han portat a terme han sigut la xerrada sobre la història de Can Barromba, la mostra de joguines modificades dels Luthiers drapaires o una sessió tècnica sobre l'ús del compost a càrrec del mestre jardiner Fermí Lucas. Els més petits han pogut gaudir amb el joc de les RRR, Reciclar, Reutilitzar i Reduir o els inflables que s'han instal·lat.

Amb l'objectiu d'apropar la tasca que es duu a terme al Parc Mediambiental es pretén sensibilitzar a la ciutadania de la importància del tractament de residus.

La jornada de portes obertes s'emmarca dins de la setmana del Medi Ambient, que s’allargarà fins al dia 22 d’abril. El Parc s’obrirà a escoles, casals de la gent gran i a la població en general. Per això s’hi ha programat activitats dirigides a diversos públics com les visites escolars previstes pels dies 19 i 21.

La jornada s'ha tancat amb un aperitiu per a tot el públic assistent i l'actuació dels vilobinencs Roda & Rocks que han posat punt i final a la segona jornada de portes obertes del Parc Mediambiental de la Selva.

 

jornadaportesobertesparcmediambiental