La biblioteca de Riudellots acull l’espectacle ‘Peripècies’

La biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva ha acollit una nova activitat de la seva programació trimestral. En aquesta ocasió 35 nens i nenes han pogut gaudir de l’espectacle de circ “Peripècies a la biblioteca”.

A càrrec de Ton Muntané, artista format a l’Institut del Teatre,  l’espectacle és un muntatge divertit i simpàtic al voltant dels llibres d’aventures. Una obra molt visual on el protagonista, un personatge molt estrafolari, ha explicat als espectadors i espectadores mitjançant gestos, accions i paraules, algunes de les seves peripècies i aventures. Riures, circ i molta màgia per compartir totes les seves odissees.

 

En un principi estava previst que la representació es fes al carrer, però degut a les altes temperatures s’ha optat per fer-la dins la sala polivalent. L’actuació de Ton Muntané ha estat l’activitat programada per al mes de maig. Per aquesta temporada encara queden dues sessions més: Un conte musical al mes de juny, i una sessió de contes de pirates a la piscina municipal per al mes de juliol.

 

Des de 1993 en Ton Muntané crea espectacles visuals barrejant llenguatges universals com el circ, el gest i la comicitat. Són espectacles que desperten la imaginació i sorprenen l’espectador.

 

 

  Imatge