Cloenda del curs de l’Escola d’Adults Municipal de Santa Coloma de Farners

Aquest dijous la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners ha acollit la celebració de la festa de final de curs de l’Escola d’Adults Municipal.

Aquest ha estat el primer curs que s’ha realitzat totalment de forma presencial després de la pandèmia, i és per aquest motiu que des de l’Escola es va decidir recuperar aquesta activitat per concloure el curs.

 

L’ocasió s’ha celebrat amb activitats ben diverses, per tal de fer participar al major nombre d’alumnes. Hi ha hagut una lectura en diverses llengües de poemes de Gabriel Ferrater, un taller d'elaboració de ratafia, a càrrec de La Sobirana, una mostra gastronòmica de "La cuina del món", on s’han pogut tastar plats d'arreu del món així com una sessió del Dj Big Kahuna.

 

Aprofitant l’esdeveniment s’ha inaugurat també  l'exposició Fang. Variacions en terra cuita, una mostra de treballs dels alumnes dels tallers de ceràmica de l'Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners, dirigits per l'artista i ceramista Emili Biarnés.

 

Des de que s’ha recuperat el curs amb total normalitat, la xifra d’inscrits ha tornat a nivells pre pandèmia, arribant enguany a les 712 persones inscrites en algun dels cursos o activitats que es realitzen. Des de formació reglada, fins a cursos d’idiomes, passant per tallers de cuina, fotografia o robòtica per nens, l’oferta formativa és molt àmplia.

 

L’Escola té un alt grau de participació de la ciutadania esgotant les places disponibles per als cursos que realitzen. A més a més dels alumnes inscrits repeteixen experiència any rere any.

 

 

  Imatge