Arriba a Santa Coloma l’obra ‘que s’acabi el món es culpa meva’

L’auditori de Santa Coloma de Farners ha acollit la representació teatral de l’obra ‘Que s’acabi el món és culpa meva’, Un treball d’Èlia Borràs, Berta Camps i Eva Ferré, dirigida per Paula Fossati.

Què faríeu si sabéssiu que el món s’acabarà d’aquí una hora? Es pot seguir somiant davant l’evidència d’un món que s’acaba? Això és el que posa sobre la taula la companyia La Intempèrie amb el seu espectacle. La Marina i la Vicky es troben al menjador del seu pis compartit quan comença el compte enrere: d’aquí a una hora, el món s’acaba.

 

Davant d’aquesta urgència, la Marina i la Vicky improvisen la manera d’habitar el temps de descompte. Re visiten les passes donades, qüestionen el moment present i s’atreveixen a projectar malgrat un futur incert.

 

Aquest és el primer muntatge teatral que estrena l’Associació́ La Intempèrie, que va néixer durant la producció́ de l’espectacle ‘Plou a cobert’, que es va estrenar en el marc del Cicle Primerencs de la sala La Planeta de Girona.

 

L’acte ha estat organitzat entre la regidoria de cultura i la de joventut. Dins dels actes de la setmana del medi ambient. A l’inici de la representació, els alumnes de l'institut van fer un parlament, a favor del reciclatge del aparells de telefonia.

 

Fins el 22 de juny hi haurà una vintena d’actes per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. L’esdeveniment compta amb una àmplia oferta de propostes ambientals per conscienciar la ciutadania sobre la importància de tenir cura del medi ambient i l’entorn natural, adreçat a públics de totes les edats.

 

 

  Imatge