El conseller de Salut, Josep M. Argimon, inaugura el Consultori de Riells i Viabrea

El conseller de Salut del govern català, Josep Maria Argimon, aquest dimecres, s’ha desplaçat fins a Riells i Viabrea per conèixer personalment les instal·lacions del Consultori Local de la població, que va entrar en funcionament a primers de febrer.

En la inauguració institucional ha estat acompanyat de les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde, Josep Maria Bagot, i el regidor de Salut, Patrici Cros, representants de diverses àrees de la Conselleria de Salut, responsables del centre de Riells i Viabrea així com veïns i veïnes.

El Consultori Local, que té assignada una població de més de 3.000 habitants, està situat al carrer de Baix s/n. El nou edifici va substituir l’anterior de la plaça de la Vila, en el mes de febrer, que va quedar fora de servei.

 

Pel conseller de Salut ha estat un salt qualitatiu molt important per oferir a la població de Riells i Viabrea una millor assistència en unes instal·lacions més còmodes i espaioses.

 

El batlle, Josep Maria Bagot, ha agraït la visita del titular de la Conselleria de Salut, i també ha destacat que amb gairebé mig any de funcionament, s’ha comprovat que la inversió feta, de més d’1.668.000 euros, ha permès garantir la millor qualitat assistencial en un servei essencial per a tota la població.

 

El conseller ha descobert una placa commemorativa de la inauguració del centre i la visita institucional s’ha acabat amb uns parlaments i un refrigeri popular.

 

El Consultori Local té una superfície total construïda de 566 m² i disposa de deu consultes amb una àmplia zona d’atenció a la ciutadania i àrea administrativa, una àrea de medicina general amb consultes per a medicina, infermeria i pediatria, sala d’espera pròpia, una àrea polivalent que inclou una sala de tractaments, consulta de llevadora i sala d’espera, i sala d’educació maternal.

 

L’edifici, amb un disseny sostenible i integrat en l’entorn, també disposa d’espais propis per a l’ús del personal, magatzem i zones d’instal·lacions.

La seva construcció i el material per equipar-lo ho va costejar el Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’equipament està obert els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15 hores, I els dimarts i dijous a la tarda, fins a les vuit del vespre.

 

 

  Imatge