Torna el gran format del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa

Des de fa uns anys, ja és tradició que a finals del mes de juny els carrers de Tossa de Mar tinguin una banda sonora particular: la rumba.

Aquest cap de setmana l’Ajuntament de Tossa de Mar ha organitzat el 6é Festival de Rumba i Música Catalana. Enguany, després de dos anys, el festival ha tornat a celebrar-se en gran format després de la pandèmia de la Covid-19.

 

Les activitats, destinades a tot tipus de públic, s’han dut a terme en diverses localitzacions del municipi, com ara la Platja Gran, la Plaça de la Concòrdia, la Plaça de l’Església o el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. 

 

Durant tres dies aquests espais han acollit una gran quantitat d’actuacions musicals, moltes d’elles concentrades a la Platja Gran on s’ha ubicat la zona de les barraques que ha obert la nit de divendres i dissabte. Grups de rumba i de música catalana com Doctor Prats, Marcel i Júlia o Sabor de Gràcia han passat per l’escenari tossenc.

 

A més de les actuacions musicals, el festival ha comptat amb un programa d’activitats d’entrada gratuïta. Durant tot el cap de setmana, per exemple, s’ha fet la Fira del disc de Vinil al passeig Mossèn Cinto Verdaguer, que ha comptat amb una gran afluència de públic. Allà es podien trobar tot tipus de música en format vinil així com cds, samarreta o molta varietat de merxandatge.

 

 

  Imatge