El Cor Lutiana Jove fa sentir la seva veu a Sant Hilari

La Sala Noble de Sant Hilari Sacalm ha acollit, aquest diumenge, el concert ‘Fem sentir la nostra veu’ del Cor Lutiana Jove.

Ha estat la segona actuació que ofereix el cor arbucienc de l’espectacle ‘Fem sentir la nostra veu’,  després d’estrenar-lo a la seva vila el 3 de juny.

És el primer projecte del Cor Lutiana Jove en solitari i interpreten un repertori divers, compromès i reivindicatiu.

 

Sota la direcció de Sílvia Brugués, i la col•laboració de Roger Duran al piano i veu solista, les delicades veus que componen el cor, canten una dotzena de cançons.

 

La selecció l’han preparat durant el curs 2021-2022 i són les mateixes cantaires les que van presentant les diferents peces per posar als espectadors i espectadores en context.

 

El públic hilarienc ha pogut gaudir de cançons com ‘Oye’, ‘To be free’, ‘Flying’, ‘Shallow’, ‘Something just like this’, ‘Memories’, ‘Quan tot s’enlaira’, ‘Perfect’, ‘Vois sur ton chemin’, ‘Parla’, ‘Kusimama’ i el conegudíssim ‘‘Heal the world’. Un concert on la veu i la música tornen a convertir-se en la millor arma, en el millor instrument, com diu la lletra de la cançó de Michael Jackson, per fer del món, un lloc millor.

 

 

  Imatge