S’inaugura a Arbúcies un nou espai artístic

De la mà de quatre artistes arbuciencs, un antic taller de camions s’ha convertit en el nou espai de treball “Taller d’Artúcies”. Els artistes que han habilitat aquest espai són Rufí Mulero, Maria Antonia Partells, Quico Samsó i Núria Bolivar.

Cadascun d’ells treballa una disciplina artística diferent. Rufí Mulero transforma eines del camp en escultures, moltes d’elles, amb forma humana. Maria Antonia Partells té el seu estudi de pintura on pinta quadres de paisatges i altres temàtiques. Nuria Bolivar experimenta amb la pintura i altres matèries per tal de crear obres amb volum i diferents textures.i Quico Samsó treballa la seva obra abstracta amb una gran gamma de colors que activa els nostres sentits.

 

La inauguració de l’espai ha comptat amb la presència del president de Creu Roja Catalunya Josep Quitet qui ha estat observant l'escultura que Rufi Mulero està elaborant per donar-la a la fundació Creu Roja. Una obra que representa una al·legoria a les persones que arriben al nostre país a través de la mar.

 

A la inauguració també ha assistit l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, juntament amb un gran nombre de convidats i veïns de la vila. El públic ha pogut preguntar als artistes per les seves obres i comentar moltes de les tècniques que fan servir.

 

 

  Imatge