Riells i Viabrea celebra la graduació dels alumnes de 4rt d’ESO

Intensa activitat musical l’ha que s’ha viscut, aquest dilluns i dimarts, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners per a celebrar diverses efemèrides.El final de l’ESO marca un abans i un després en la vida dels estudiants. És el final d’una etapa i el començament d’una de nova. Una que no serà per tots la mateixa.

Per aquest motiu, l’agrupació de pares i mares dels alumnes de l’Institut el Bruc de Riells i Viabrea han volgut commemorar aquest fet celebrant la graduació dels alumnes de quart d’ESO.

 

Per celebrar aquest final d’etapa educativa han organitzat una festa de graduació per als seus fills i filles al Centre Cultural de Can Plana. Un cop allà 26 alumnes han participat en la cerimònia on vestits de gala han desfilat per una catifa vermella fins arribar a l’escenari.

 

Plens de alegria i emoció han rebut l’aplaudiment dels seus companys, companyes i familiars que han volgut ser particeps d’aquest moment tan important. Dos alumnes, la Carla i l’Hugo, han estat els encarregats de presentar la gala i de cridar als seus companys i companyes a l’escenari un a un amb els mots que s’han posat entre ells durant aquest anys.

 

El regidor de cultura Patrici Cros els ha dedicat unes paraules, juntament amb la directora del centre i les tutores que els han acompanyat durant aquest últim any. Durant l’acte també ha tingut lloc el repartiment d'obsequis a les tutores, per agrair la seva dedicació i la feina feta durant tot l’any. Una jornada de molta emoció i felicitat de tots els assistents que han participat en una vetllada que els alumnes recordaran per sempre. Un dia que els servirà per començar amb molta força aquesta nova etapa de les seves vides.

 

 

  Imatge