Vuit propostes a les ‘Nits a la Fresca’ 2022 de Sant Hilari Sacalm

Els dijous d’estiu a Sant Hilaria Sacalm  són musicals. A partir de les deu del vespre, els Jardins de Can Rovira, acullen les actuacions de diverses formacions del país.

El tret de sortida l’ha donat, aquest dijous, el grup de versions tossenc, The Cover Land.

 

Nik Coris a la guitarra, veu i cors, i Agnès Fort  a la veu, cors i percussió han ofert un repertori amb diversos estils com l’indie, el blues, el pop, la música electrònica, el rock clàssic i el soul, en un viatge musical que ha anat dels anys seixanta fins a l’actualitat, en el qual s’agafen de la mà Norah Jones i The Beatles, Spice Girls i Ray Charles o Tina Turner i The Rembrands, per citar algunes de les combinacions que fa el duet.

 

La programació continuarà al juliol amb Eduard & Esteve el dia 7, Maïma el 14, Perversions el 21 i Rubèn Masnou & Cia el 28. A l’agost, pujaran a l’escenari Olga i Marina el 4, Johny Big Stone & The Blues Workers l’11 i Marta Frigola tancarà el festival el 18 d’agost.

 

L’accés en els concerts és lliure. El cicle el promou l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona.

Una cita amb la millor música, i una excel·lent excusa per no quedar-se a casa, cada dijous a partir de les deu als Jardins de Can Rovira de Sant Hilari Sacalm.

 

 

  Imatge