Multitudinària Diada de Sant Jordi a Blanes

 Els carrers de Blanes s'han omplert de centenars de persones que han passejat durant tot el matí del dissabte per celebrar la diada de Sant Jordi. Un gran nombre de parades de llibres i roses han donat color i vida als carrers de Blanes.

L’Ajuntament de Blanes ha registrat enguany moltes més peticions per instal·lar parades de llibres i roses que en altres ocasions, amb una 80ena que estaven majoritàriament emplaçades en el nucli urbà. La major part les han demanat entitats, centres i associacions de diferents àmbits: cultural, social, educatiu i esportiu.

Un dels actes més multitudinaris que ha tingut lloc aquest dissabte a Blanes en motiu de la Diada de Sant Jordi ha estat el Concurs de Murals al Carrer, que enguany ha celebrat ja seva 29a edició. En previsió del mal temps que es portava anunciant des de feia dies, es va decidir canviar el tradicional emplaçament al Passeig de Mar per una pista sota cobert de l’antic Pavelló Municipal d’Esports. La 29a edició del concurs ha registrat una participació de prop de 800 escolars dividits en diversos grups, distribuïts en les més de 150 fustes que tenien al seu abast per confeccionar els respectius murals. El diumenge s'ha fet entrega dels guanyadors al Passeig de la Mestrança. L’acte ha estat amenitzat per dues formacions musicals: la Bandeta i la Mini Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria.

El primer premi de la categoria A de 3r i 4rt d’educació primària, és a dir de 8 a 10 anys se l'ha endut alumnes de l'escola Quatre vents. En la categoria B de 5è i 6è d’educació primària, d’11 i 12 anys, el premi també ha anat a parar a estudiants del mateix centre.

 

 

diadasantjordi