L'enderroc del supermercat Consum en suspens

La sessió plenària celebrada el passat mes de març a Sils va tenir com a punt destacat la moció presentada pel grup municipal de Convergència i Unió sobre la resolució de l'anomenat cas “Consum”.

En el text presentat s'instava al govern municipal a dur a terme l’execució voluntària de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que preveu l’enderrocament del supermercat per deficiències i irregularitats en les llicències administratives habilitadores.

L'equip de govern de Sils intenta legalitzar la situació del supermercat Consum per no haver d'enderrocar-lo, tal com exigeix la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del gener.

Els principals afectats per la construcció del supermercat són les vivendes situades a la part posterior del Consum. L'actual equip de govern aspira a corregir l'estudi de detall aprovat el 5 de març del 2009, amb el qual l'Ajuntament va voler regularitzar la construcció del supermercat. Un acord de junta de govern del 21 de març vol esmenar l'estudi de detall. L'Ajuntament ha presentat, a més, un recurs d'inexecució del text del TSJC.

casconsum