7a Desfilada Canina Solidària de Blanes

 Una vegada més, els protagonistes de la 7a Desfilada Canina Solidària han estat els 45 gossos que buscaven una família d’adopció on anar a viure per deixar el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS), d’on provenen tots ells.

Enguany hi ha hagut més voluntaris que en anteriors edicions, amb un total de 36 participants que han afegit el seu esforç per fer possible l’esdeveniment organitzat per el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i el suport de l’Ajuntament de Blanes. Entre els gossos que s’han dut fins a Blanes, destacava la presència de quatre cadells procedents d’una mateixa camada, que de seguida han trobat quatre voluntàries per tenir cura d’ells.

Durant l’activitat hi ha hagut un total de 15 persones que s’han interessat per fer adopcions, mentre que dues altres ja han complimentat els requisits per tenir-los a prova durant uns dies.

La principal novetat de la 7a edició és que, a diferència dels sis primers anys, la desfilada s’ha fet la tarda del dissabte enlloc del diumenge al matí, a banda d’haver-la avançat quinze dies en el calendari respecte al 2015. També s’hi ha afegit altres al·licients com un taller de Pinta-Cares on dues monitores s’han encarregat de maquillar als nens i nenes perquè es transformessin en el seu animal preferit.

L’objectiu de la Desfilada Canina Solidària és aconseguir que s’adoptin el major nombre possible de gossos abandonats.

Cada adopció costa un preu simbòlic de 100 € per cobrir les despeses d’implantació del microxip, vacunes, esterilització i altres serveis incorporats. Abans de formalitzar totalment l’adopció les famílies encara disposen d’uns dies per acabar de reafirmar-se en la seva decisió i, un cop l’han firmat, reben la cartilla sanitària.

 

7adesfiladacanina