3a edició de la Trail Selva Marítima

 Per tercer any, els Fondistes Blanes han organitzat la Trail Selva Marítima. Els participants s'han aplegat a quarts de nou del matí a Tossa de Mar on han recollit els dorsals per iniciar tot seguit la cursa.

Amb un recorregut de 22 km i un desnivell positiu de 800 metres la Trail Selva Marítima es caracteritza per l'espectacular entorn per on transcorre la cursa. Resseguint la Costa Brava des de Tossa de Mar fins a Blanes, passant per Lloret, els participants corren per penya-segats, roques, pinedes, jardins botànics i camins de ronda. Sempre arran de mar tot baixant a  caletes on només s'hi pot accedir a peu i també travessant fins a tres Jardins Botànics que són una icona de la Costa Brava: Santa Clotilde, Pinya de Rosa i Mar i Murtra. 

El punt d'arribada de la cursa ha estat al passeig de Mar de Blanes, on a poc a poc, han arribat els corredors i corredores. El guanyador de la tercera edició de la Trail Selva Marítima ha estat el gironí Aurelià Serra que ha finalitzat la cursa amb un temps de dues hores i tres minuts.

Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha estat Eli Gordón del club Segurartic Catalana Occidente amb un temps de dues hores i dotze minuts.

La tercera edició de la Trail Selva Marítima ha consolidat la cursa com a referent per a tots aquells amants de la Costa Brava, amb un recorregut espectacular i molt exigent físicament.

 

3aedicioTrailSelvaMaritma