Conveni d’Ocupació entre la Confraria de Pescadors i el Vilar d’Aspronis

Per sisè any consecutiu, el patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la presidenta de la Fundació Privada El Vilar d’Aspronis, Maria Dolors Oms, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Aquest acord permetrà l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual a la Llotja on es ven diàriament el peix. D’aquesta manera, la Confraria de Pescadors ha renovat un any més el seu compromís amb la inserció de col·lectius en risc d’exclusió, dóna visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat i aposta per la responsabilitat social.

Com en d’altres anys, el conveni té vigència de maig a octubre i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda, durant la subhasta del peix que es fa entre les 4 i les 6 de la tarda aproximadament.

El preu de l'entrada per assistir a la subhasta del peix és de 2 euros i és gratuïta pels menors de 8 anys i pels majors de 65 anys. La recaptació va destinada en la seva major part a la Fundació Aspronis.conveniaspronis