Èxit de participació a la 2a bicicletada de Rimavisi

Malgrat el plugim de primera hora del matí la segona bicicletada familiar Rimavisi ha comptat amb més de 40 ciclistes, superant la xifra de participació de la primera bicicletada. L'activitat ha estat organitzada per Rimavisi, l'acrònim de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils.

Es tracta d'un projecte que va néixer el setembre del 2014 quan les 10 comunitats educatives d'aquests 4 municipis es van unir per proposar als respectius Ajuntaments i al Consell Comarcal de la Selva la construcció d'un carril bici que uneixi els 10 centres educatius. Amb aquest projecte es pretén aprofitar també el potencial educatiu de la zona reforçant i senyalitzant els punts d'interès natural i cultural més destacats.

Amb un traçat circular de 35 quilòmetres els participants han sortit de Maçanet i han passat per Sils, Riudarenes, Vallcanera, Caldes de Malavella i Vidreres.

Els ciclistes han fet dues aturades, una a Vallcanera per esmorzar i una altra a Caldes de Malavella per dinar

Ja de tornada a Maçanet ha tingut lloc el tall de la Nacional-II per facilitar el pas als ciclistes, posant de relleu una de les reivindicacions de Rimavisi: la d'un traçat segur entre municipis. Actualment, el projecte es troba en mans dels tècnics de la Diputació de Girona després que fa dues setmanes es reunissin els representats de les Comunitats Educatives amb el Consorci de Vies Verdes.

Està previst que a finals del 2016 es presenti una primera proposta de traçat per poder ser debatuda entre totes les parts implicades. Rimavisi, però, no s'atura i ja té previst fer a la tardor la tercera bicicletada.

 

 

2abicicletadarimavisi