2a Cursa de les Mones

Aquest passat diumenge ha tingut lloc la segona edició de la Cursa de les Mones. Es tracta d'un esdeveniment esportiu benèfic per tal de recaptar fons per ajudar a tenir cura dels primats rescatats que viuen al centre de rehabilitació de primats de la Fundació MONA.

Més de dos cents participants han pogut escollir entre dues modalitats de cursa: la carrera o la marxa, ambdues amb un traçat de 10km. Els més menuts han pogut participar a través de la minicarrera, amb una distància de 500 metres.

Amb activitats d'aquest tipus la Fundació MONA pretén difondre i donar visibilitat a la seva tasca de protecció i rehabilitació de primats.

La Fundació Mona és una ONG pionera a Europa. En funcionament des de fa 15 anys, rescata i rehabilita primats en situacions de captivitat, crueltat i abandonament, que ja no podran tornar al seu hàbitat natural.

Per tancar la jornada s'ha fet l'entrega de premis als guanyadors de la carrera. En la categoria masculina Josep Maria Salicrú ha estat primer amb un temps de 39 minuts i en la categoria femenina ho ha estat Mireia Bohils amb 45 minuts. També s'han sortejat diversos obsequis com una visita guiada, un curs de primatologia o una estada curta de dos dies a la Fundació MONA.

 

 

2acursadelesmones