Es presenta la 5a edició de Blanes 12

Avui s'ha presentat la 5ena edició de Blanes 12. L'acte ha comptat amb la presència de Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes, Dafne Galvany, regidora de Promoció de la Ciutat i Lluís Pascual, president de l'Associació de Botiguers de Blanes Centre.

Enguany Blanes 12 s’ha endarrerit una setmana respecte les dues anteriors edicions, de manera que tindrà lloc del 10 al 12 de juny, de divendres a diumenge, seguint amb l’objectiu de promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural de la Costa Brava. Per això, s’oferiran productes, activitats, espectacles, serveis, actuacions i àpats a preus i ofertes especials durant tots tres dies.

En aquesta nova edició hi haurà 55 activitats i hi participen una 80ena d’empreses i serveis, que inclouen comerços, establiments de serveis i ofertes complementàries. D’aquest total, una cinquantena són comerços que s’han adherit a la campanya de la Nit de Compres, la Shopping Night que es farà el divendres 10 de juny fins la mitjanit. L’activitat del divendres culminarà amb un sorteig organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, que premiarà amb 2 vals de 500 euros per gastar-se en les botigues adherides a la promoció.

La resta d’empreses i establiments que s’han adherit a la cinquena edició de Blanes 12 són restaurants i ofertes complementàries. Al llarg dels tres dies que durarà l’acció promocional oferiran els seus productes i serveis a preus més atractius, així com ofertes especials i descomptes.

En la propera edició del Blanes 12 s'espera poder incorporar el sector hoteler del municipi a la campanya. L’èxit de les quatre anteriors edicions esperona tant l’Ajuntament de Blanes com l’Associació de Botiguers de Blanes Centre a seguir treballant. Es tracta d’incloure les modificacions que faci falta perquè l’acció promocional guanyi encara més atractiu i consolidi un esdeveniment que s’ha guanyat un lloc destacat al calendari anual de Blanes i la seva àrea d’influència.

 

 

presentacioblanes12