19a edició de la desfilada show solidària

Aquest passat dissabte va tenir lloc a la plaça del Firal de Santa Coloma de Farners la 19a edició de la desfilada-show solidària. Un nombrós públic va poder gaudir de l'esdeveniment, que com ja es habitual els darrers anys s'organitza a benefici de Cáritas.

Per reforçar aquesta col·laboració també es va instal·lar un punt de recollida d'aliments i productes de neteja destinats a l'organització caritativa.

La desfilada-show de moda solidària està organitzada pel dissenyador Carles Clota. Amb una llarga experiència dins el món de la moda, ha desenvolupat la seva tasca professional a llocs com Gènova i Mallorca. Amb la desfilada-show Carles Clota pretén potenciar l'esperit creatiu dels participants i dinamitzar Santa Coloma de Farners.

La desfilada-show compta amb el suport d'un gran nombre de comerços i establiments. Des de l'organització es procura que l'esdeveniment sigui el màxim d'amè possible.

Una edició més la desfilada-show de moda va comptar amb actuacions i exhibicions per tots els gustos: com les del club de Judo que van sorprendre al públic amb els seus exercicis o com els balls de hip hop o les actuacions de grups locals.

 

 

desfiladashow