Passió pel waterpolo amb el Clínic Wins

Avui finalitza la 5a edició del Clínic Wins. Durant aquesta setmana, de dilluns a dijous una quarantena de nois i noies, d'entre onze i disset anys, vinguts d'arreu de Catalunya i de l'Estat Espanyol han pogut perfeccionar la seva tècnica de waterpolo.

Durant quatre dies a les instal·lacions del Club Waterpolo Anglès s'han realitzat un seguit de sessions, xerrades i entrenaments encaminats a perfeccionar les seves habilitats en el waterpolo.

En sessions de matí i tarda els inscrits al Clínic Wins han intercalat aspectes teòrics amb entrenaments específics i la posada en pràctica dels coneixements adquirits. Més enllà de l'aspecte esportiu el Clínic destaca per l'experiència que suposa pels seus joves participants.

El Clínic Wins compta amb un seguit de convidats de renom a nivell internacional vinculats al waterpolo. Aquests professionals imparteixen xerrades i entrenaments específics.

El Clínic Wins està adreçat al treball de base amb la intenció de potenciar el waterpolo a comarques gironines.

En tan sols tres anys ja s'han celebrat 5 clínics wins, tres dels quals a Anglès i la resta a Zamora i Vigo. L'experiència s'ampliarà el proper 9 d'agost a Xile i molt probablement també tindrà lloc a Portugal.

 

 

clinicwins