Rècord de participants en la 74a Travessia Popular del Port de Blanes

 La badia de Blanes va allotjar ahir al matí la prova esportiva més veterana que continua organitzant-se en aquesta localitat de la costa Brava: la Travessia Popular del Port, que l’any vinent arribarà als ¾ de segle de vida després que aquest 2016 s’ha celebrat la 74a edició.

La Travessia Popular del Port de Blanes ha incorporat enguany com a principal novetat una polsera de neoprè amb un xip incorporat per mesurar el cronometratge personalitzat de cadascun dels nedadors i nedadores que han participat en la travessia.
En aquesta ocasió s’ha assolit el rècord de participants de la prova amb 380 nedadors i nedadores, que han cobert els 900 metres de distància entre la platja del costat de Sa Palomera i la platgeta del Port.

El primer en arribar ha estat l'Àlex Castejón, del CN Sabadell, que ja va guanyar en l’edició del 2014, i que l’any passat es va classificar en la segona posició.

En la categoria Open Femení la nedadora més veloç ha estat Ona Jerez que l'any passat es va classificar en la segona plaça.

La Travessia Popular del Port de Blanes aplega a participants de totes les edats. La prova s'afegeix a l'extens ventall d'activitats esportives que tenen lloc a Blanes.

Un cop acabada la travessia ha tingut lloc l'entrega de premis a la llotja de la Confraria de Pescadors de Blanes. La cerimònia de lliurament de trofeus s’ha tancat entregant distincions a dos nedadors paralímpics en recompensa pel seu esforç afegit al participar en la travessia a mar obert.

 

 

74travessiaport