5a edició del cicle de música "Estiu a la fresca"

Ahir a la nit com cada dimecres la plaça Farners de Santa Coloma es va omplir per gaudir del cinquè concert del cicle de música “Estiu a la fresca”, organitzat per el Bar Sport, Àgora i el Bar Sant Martí amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

La Noriko i en Ferran van ser els encarregats d'omplir la vetllada de melodies i cançons. Amb versions de temes populars de grups tan reconeguts com Coldplay o els Beatles. i de cantautors com Lluís Llach, també van desplegar tot un repertori propi que inclou poemes musicats de Martí i Pol o Salvador Espriu.

L'actuació, que es va dividir en dues parts, va constar de temes a la guitarra i d'altres al piano.

L'”Estiu a la fresca” ha arribat a la seva cinquena edició, consolidant d'aquesta manera un espai de música en viu a Santa Coloma de Farners. Enguany han estat programats vuit concerts del 13 de juliol fins al 31 d'agost. Cada dimecres i de manera gratuïta la plaça Farners acull una proposta musical diferent.

El proper concert serà dimecres vinent a les 22h de la nit i anirà a càrrec dels Banana Beach, que a base de rumba catalana prometen transformar la plaça Farners en una pista de ball.


 

estiualafresca