Èxit del 1r Fòrum de Nous Escriptors

La Biblioteca de Lloret de Mar ha acollit aquest passat cap de setmana el 1r fòrum de nous escriptors. Més de 30 ponents han compartit la seva experiència literària i editorial en diferents formats.: taules rodones, classes, tallers i conferències.

D'aquesta manera s'han donat a conèixer propostes i tendències en el món de l'edició i obrir espais de discussió on poder expressar les diferents experiències personals en l'àmbit literari i editorial.

El 1r fòrum de nous escriptors és una experiència pionera al nostre país. L'Asociación Hispano Americana, organitzadora de les jornades, en detectar la necessitat d'un espai de trobada entre l'àmbit de l'escriptura i el món editorial va decidir tirar endavant el projecte.

El fòrum de nous escriptors ha permès posar en contacte autors novells o amb una trajectòria literària consolidada amb escoles d'escriptura i editorials. En un context on l'aparició de les noves tecnologies i l'esclat de les xarxes socials ha transformat radicalment el sector editorial i l'accés del públic a nous escriptors, espais de trobada com aquest permet teixir aliances i encarar els reptes de futur.

Amb 65 participants, el 1r fòrum de nous escriptors ha estat un èxit que esperona als organitzadors a posar fil a l'agulla en la preparació d'una segona edició.

 


1rforumnousescriptors