Hostalric lliura tres Medalles d’Argent al mèrit policial

A proposta del Cap de la Policia Local d’Hostalric, Raúl Barjuan, aquest cap de setmana, s’ha fet entrega de tres Medalles d’Argent al mèrit policial a Daniel Campos Vives a Salvador Martínez Zambrano i a Xavier Muñoz Garcia.

El darrer ple de l’Ajuntament d’Hostalric va acordar, per unanimitat, i a proposta del Cap de la Policia Local d’Hostalric, Raúl Barjuan, els diferents guardonats amb la Medalla d’Argent per haver prestat els seus serveis al municipi i a la seva Policia Local de forma desinteressada. Aquest reconeixement va ser lliurat ahir dissabte en un acte al Centre Cultural Serafí Pitarra, i en el marc de la Diada Policial, a Daniel Campos Vives, responsable del grup ADF i de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Hostalric; Salvador Martínez Zambrano, Cap del cos de la guàrdia municipal de Fogars de la Selva, i a Xavier Muñoz Garcia, Caporal en Cap de la Policia Local de Caldes de Malavella.

Durant l’acte, l’alcalde d’Hostalric, Josep Frias, va manifestar en el seu parlament que “tots vostès són el reflex de la col·laboració institucional i de la coordinació existent entre els cossos de seguretat i el poble d’Hostalric. Entre tots estem fent un enorme esforç per combatre els problemes que es plantegen des de la societat i en aquesta batalla estem aconseguint avenços importants”. Josep Frias va afegir que “ a les Juntes Locals de Seguretat anem analitzant les xifres, i encara que aquest any en alguns casos hi ha una disminució de les infraccions penals i en d’altres les xifres són de contenció, no podem abaixar la guàrdia i hem de continuar donant una resposta constant i especialitzada per ser eficaços en la lluita contra el delicte, la delinqüència i l’ incivisme”.